Simon Keller

09.05.2013 21:50

 

Jméno: Simon Keller

Pohlaví: muž

Rasa: Jezdec

Věk: Vypadá na třicet let, ale je mnohem starší.

Drak: Tardis

Podoba: První čeho si všimnete je, že je poměrně vysoký a hodně hubený. Jeho vlasy jsou kaštanově hnědé a stejně takové má i oči, které jsou na jeho zevnějšek moc staré. Jeho rysy jsou mírně ostré a skoro pořád má rozcuchané vlasy. Není moc opálený, ale na zádech mezi lopatky má zvláštní tetování a na pravém rameni má ještě jedno, ale jiné. Nerad je ukazuje a on sám ví proč.

Povaha: Simon je velice zvídavý muž. Kvůli své povaze se nedokáže držet dál od důležitých věcí a nikdy neodchází od rozdělané věci, protože on utíká. Jinak je to trochu šílenec, neboť dokáže být neuvěřitelně zábavný a samý smích a najednou je až příliš vážný.

Historie: Ze svého dětství si toho moc nepamatuje, ale jeho první vzpomínka je, že leží na zemi a všude kolem to páchne kouřem. Od té doby to má rozmazané. Svou minulost on počítá od doby kdy stál před hnědým dračím vajíčkem. Nikdo moc nedoufal v to, že se mu vylíhne, ale po čtyřech dnech, když už to vzdával i Simon se vylíhla malá dračí slečna. Dračice, kterou nazýval Tardis rostla rychle, ale Simon musel odcestovat a Tardis šla sním. Od té doby uplynulo mnoho zim, ale oni stále cestují a snaží se přežít. 

Historie ze hry: Když skoušel jeden ze svých vynálezů, tak narazil na mladého jezdce a jeho draka, Aegnor a Angrod. Tardis a Simon se snimi spřálelili a vydali se společně na cestu za tím, kdo je bude učit. Cestou oba dráčci hodně vyrostli a mohli už unést Jezdce, a tak vyrobili v jednom městě sedla a dál cestovali vzduchem. Simonovi se začli vrycet některé vzpomínky, ale nikomu o tom neřekl, neboť sám z nich byl zmatený. Když dorazili k tomu, kdo je měl učit, tak jí Simon moc nevěřil.

Majetek: počáeční výbava, meč ze slavnosti 2x