Morfeus Nex

12.05.2013 20:18

 

Jméno: Morfeus Nex

Pohlaví: muž

Věk: +/- 500

Rasa: Poloviční démon.

Podoba: Před nedávnem změnil svou podobu a zjistil vše o sobě. Dříve vypadal na třicet až čtyřicet, ale nyní by mu mohli hádat dvacet až třicet. Je poměrně vysoký a má hrubě řezaný obličej. Není ani moc svalnatý. Vlastně nemá skoro žádné svaly, ale i přesto je silný. Má tmavě hnědé vlasy, které jsou věčně sčesané na stranu a oči mají zeleno modrou barvu. Nyní je kolem něj zvláštní aura, která lidi přitahuje, ale jemu to nevadí. Dříve nosil mnoho šperků, ale ty mu shořeli při proměně. Dokonce změnil i styl oblékání a nyní nosí volné tuniky či košile, které vždy ladí k černým kalhotám. Dokonce se naučil nosit meč, který si sám vyčaroval, ale zatím netuší zda je dobrý šermíř či není.

Povaha: není

Historie: Jeho původ je nejasný, ale důležité je, že jeho otec byl vznešený muž, člověk, který se zamiloval do jedné ženy. Sice byl už ženatý a měl dvě dcery a jednoho syna, ale i přes to se scházel s jinou ženou a ta mu porodila Morfeuse. Ten se objevil znenadání v pokoji dětí, které tvrdili, že viděli ducha, který se vznášel a tiše zpíval. Morfeus rostl rychleji než ostatní děti a brzy byl dost starý na to, aby se mohl učit magii. První mág, který to sním zkusil zešílel a tvrdil, že Morfeus je démon. Když mu bylo dvacet jedna, tak se přidal k vojákům a tam se jeho moc projevila. Zabil tři elfy, ale on si na to nepamatoval. Brzy se mu paměť vracela, ale on o tom nemluvil a odešel do ústraní. Několik vůdců si ho žádalo, ale on nechtěl. Začal pátrat po své matce, ale nenašel jí a místo toho našel velkého tygra, který ho napadl a na památku mu nechal jizvu. Pár let žil u svého otce a učil se o své moci. Jeho sourozenci se mu stranili a brzy se o něm roznesli pověry, že je démon a jeho matka byla člověk a jen se bála toho temna v něm. Morfeus odešel z domu po smrti otce a cestoval. Vlastně spíše utíkal před svou mocí, kterou odhalil a štítil se jí. Slíbil si, že jí už nepoužije a od té doby cestuje.

 

Herní historie: Na svých cestách se seznámil s mladým Jezdcem a jeho dračicí Náesë. Měl v plánu je doprovodit až k jejich novému učiteli, ale oba zmizeli. Morfeus se s nimi měl sejít na dohodnutém místě, ale byl zvědavý a vydal se do říše gryfů, kde se jeho dosavadní život drasticky změnil.

 

Majetek: Vlastní pouze magické šperky, meč, jezdecké brašny s oblečením, dýka aj.