Démoni

14.06.2013 20:44

 

Démon se nedá popsat. Může mít mnoho tváří a podob, ale vždy se podobají lidem. Liší se svou velkou mocí, která je temná. Také se liší tělesně. Už jejich aura často nahání husí kůži a někdy stačí jen jejich přítomnost. Démoni mají i dvě srdce, které umožňují regeneraci a změnu celé osoby. 

Vždy když démon dá někomu život, tak zemře a jeho tělo již nezregeneruje. Stanou se pouhými duchy, kteří chrání lesy a slouží dobrým bohům.

Někdy se může stát, že se zkříží s lidmi, což není tak časté, ale vznikají polodémoni. Tito polodémoni mají dvě srdce, ale regenerují se pouze pětkrát. Při první regeneraci se o sobě vše dozvědí a hned omdlí. Probudí se až za pár hodin nebo dnů. Jejich moc je před regenerací velká a nezvladatelná a často bývají špatní až do morků kostí. Po regeneraci se jejich moc zmírní a oni jsou schopní ji ovládat.

Démoni ani polodémoni nepotřebují ke kouzlům slova, stačí jim pouhá myšlenka nebo pohyb ruky. Dokážou svou moc přesměrovávat do diamantu, nebo jiného drahého kamene. Tehdy se jim jedno srdce zastaví a vzpomínky na život démona se jim zdají jako sen, atak jsou na dobu neurčitou lidmi. Ale žádný z nich není člověkem dlouho, protože jejich moc se brzy vynoří a oni se jí musí naučit znova ovládat.

Démoni se dají zabít stejně jako normální lidi a polodémoni také, ale musíte si dávat pozor, aby oni nezaútočili první