Bůh ohně Chatewai

02.06.2013 17:26

Jméno: Chatewai

Pohlaví: samec

Bůh: ohně

Podoba: 

          Když se vynoří z popela: Jako mládě je jeho barva převážně jen červená, ikdyž sem tam se na některých místech ocitne i nějaká ta oranžová nebo žlutá. Hebká srst pokrývá většinou jen hlavičku a krk, zbytek zatím pokrývají jen šupiny, ale na ocásku má chocholku. Jeho hlavičku také zdobí růžky,které jsou ale zatím jen žalostně veliké. Celý Chatewai je po vynoření z popela velký asi jako kotě. Jeho podoby se ale mění, nejsou tak jednotvárné.

         Jakožto dospělec: Když je ve své nejsilnější životní formě, je velký asi jako dva normální dospělí draci, když se jeho tělo napne úplně, ještě více. Teď už je celé jeho tělo pokryto jemnou srstí a jeho tělo nabralo více odstínů, teď se na jeho těle mísí modrá, žlutá, oranžová a červená, i rohy jsou už daleko delší a silnější.

Historie: Narodil se, tedy, on se nenarodil, on povstal z popele, který byl vytvořen vyšší silou a žije již skoro několi tísíců let. Je to pravděpodobným otcem Navary, bohyně větru. Mluví převážně Zaniklým jazykem, takže mu rozumí jen pramálo tvorů a jen pramálu se zjevuje, ovládá oheň.