Božstvo

02.06.2013 17:19

Může se stát, že se Reálie časem změní, doporučuji jednou za čas sem zajít.

Rozhodla jsem se tedy, že udělám ty rasy podle vyznání bohů. 

Elfové, Kentauři x Lidé, Čarodějové x Mágové, převážně jiné rasy x Gryfové, Hippogryfové, Draci, Jezdci x Černokněžníci, Upíři

    Příroda                      Voda                               Oheň                                   Vítr                                            Temnota

Qannar

Tvor,který by se asi nejvíce mohl nechat připodobnit k jelenovi, až na to, že jeho tělo nepokrývá srst, nýbrž traviny a mech. V úzkých dokáže dokonale splynout s lesem, jako by s ním byl jedna bytost a jeho lebka není schovaná v útrobách těla, ale je venku a vypadá, jako dřevěná maska.

Caros a Mawer

Podle pravádné Caltaveaské pověsti byly dva lví bratři natolik marnivý a mocichtivý, že se je vyší síly rozhodly proměnit ve vodu. Od té doby lví bratři topí lodě nejen v Karmeiském průsmyku, ale i na jezerech a řekách. 

Chatewai X

Bůh ohně, podle pověsti otec Navary, bohyně větru. Chatewai je jako fénix, nezemře, promění se v popel, ze kterého znovu povstane. Některé dohady o něm říkají, že nemluví ani jazykem elfů, ani žádným jiným, ale jazykem, který již v Caltavee zanikl.

Navara

Bohyně větru a vzduchu. Jedna pověst o ní říká, že je dcerou vyších sil a ohně, protože po jejím příchodu je na dotyčném místě jen popel. Je pegas, ale ne bílý, ne černý, ale střídmě strakatý, ale křídla vypadají jako havraní.

Arath

Bůh temnoty. Vymiká se všem, ať už to povahou, má v oblibě vraždy, vzhledem, nebo silou moci. Ještě nikdy k nikomu neprojevil milost, nikdy si nikoho neoblíbí a říká, že se snoubý se svou mocí, která je nezvyklá, ovládá totiž svou vlastní armádu, Zombie a Nemrtvých, to žádný jiný bůh nemá, on je totiž vládcem pekel.

V případě že je u boha tučné X, není možné již za něj hrát, neoznačené postavy jsou k mání.