Amy

20.06.2013 18:38

Jméno: Amy (Má i příjmení, ale to nepoužívá.)
 
Pohlaví: žena
 
Věk: 20 let
 
Rasa: člověk
 
Podoba: Amy je středně vysoká dívka se zrzavými vlasy a hnědýma očima. Její pleť je mírně opálená a rysy mírně ostré. Jinak není vzhledem nějak výjimečná. Jediné čím se snad může lišit je to, že se obléká jako muž a nikdy na sebe nevezme ženské šaty. Dokonce nenosí ani moc šperků a ty co nosí mají určitý význam.
 
Povaha: Její povaha se dá těžko popsat, ale je náladová a vznětlivá. Nenávidí lži a podvody, ale jen u cizích lidí, neboť ona sama se v podvodech a lžích vyžívá. Jinak se nedá moc popsat, protože lží je kolem ní až příliš.
 
Historie: Narodila se jako jediná dívka do velice významné rodiny, ale ona nikomu neprozradila do jaké. Vyrůstala v izolaci od ostatních sourozenců, což byli jen chlapci. Jenže ani izolace jí nezabránila v tom, aby utíkala a potají se učila šermu a nebezpečné jízdě na koni. Také se však učila dějiny země a lidí. Při těchto hodinách byla silně znechucená tím, jak lidé bezdůvodně válčí. Proto v deseti letech uprchla z domu a živila se krádežemi a menšími špionážemi. V patnácti se ocitla ve skupince lidí, kteří byli na straně elfů. Amy jim začala přispívat svými schopnostmi a za nedlouho se ze skupinky stala velmi početná skupina rebelů, kteří si vydobyli pověst strašlivých hrdlořezů, i když jimi vůbec nejsou. V osmnácti byla již Amy jejich vůdkyní a nedávno se k rebelům přidal i její bratr, který byl slepý, ale vynikající šermíř.
Majetek: Meč, Kůň, oblečení, klobouk, prsten, úkryt ve staré ztroskotané lodi na pláži a další potřebné věci